Vols treure't el carnet de conduir? Teòrica a la teva mida Segueix-nos a Instagram Formació teòrica i pràctica

Vols treure't el carnet de conduir?

Teòrica a la teva mida

Quan i on tu vulguis

Segueix-nos a Instagram

No et perdis res

Formació teòrica i pràctica

Operador de carretons elevadors, apilador elèctric, transpaleta elèctrica...

Accedeix a l'Aula Virtual AEOL

ACCEDIR

Sargantana Autoescola

Aquest es un projecte creat per dues dones apassiOnades per l'educació vial.
Us volem oferir una formació de qualitat, tracte proper i familiar, on farem que visqueu una bona experiència.
Vos esperem


Sargantana Autoescola

100

% Alumnes satisfets

5.0

Valoració Google

365

Aula Virtual

¿Por qué confiar en nosotros?

Proximitat

Volem que gaudisques les classes i et tractem com ens agradaria que ens tractessin.

Personalització

Adaptem les nostres classes als teus horaris, matí o tarda. Aprèn a conduir quan et vingui millor.

Èxit

Els millors continguts adaptats a noves tècniques daprenentatge, presencial o mitjançant app.

Responsables

Busquem que aprovis el carnet, però especialment que siguis en un conductor segur i responsable.

La millor autoescola de Mallorca. Simpatia, proximitat, amabilitat i professionalitat, és impossible demanar-ne més. Virginia i Azahara són unes persones meravelloses, properes i humanes que ho donen tot per t'hi sentis a gust i estiguis motivat al màxim. Sens dubte són les millors. Moltíssimes gràcies a totes dues per tot!!

Lucía Rodríguez

Professionals amb empatia, paciència i proximitat, és un plaer aprendre en aquesta autoescola.

Marti Jimenez

No ho dubtis, si busques una autoescola, queda't amb elles. Són dues professionals sobrequalificades. Fan que tot sembli fàcil, que et sentis com a casa i entre amics. Et fan sentir un més. Sense llista d'espera... preus assequibles... Cotxe nou... Material d'alta qualitat... S'adapten a tu ia les teves necessitats. 100% recomanable.

Eudald Lloveras

Un va tractar de 10, encant de 10 i una paciència admirable. La veritat molt contenta amb l'autoescola. Seguiu així.

Daiana Jiménez

Virginia i Azahara són dues treballadores increïbles que a banda d'agradar-los molt el que fan són molt humanes, jo venia d'una mala experiència amb el carnet i gràcies a elles vaig tornar a tenir il·lusió per conduir. Gràcies a elles en part he aconseguit el meu objectiu, eternament agraïda per haver conegut aquesta autoescola.

Marta García Molina

Preguntes freqüents

Et resolem algunes qüestions habituals. Per a més informació, no dubtis a trucar-nos.

Amb la nostra plataforma en línia i l'app pots fer tests d'examen o per temes des de qualsevol lloc. I, a més, tindràs accés a classes teòriques en línia perquè les vegis quan i on vulguis.

  • Tindre més de 18 anys.
  • 2 fotografies mida carnet.
  • Fotocòpia del DNI.
  • Certificat mèdic.

Podeu fallar el 10% de les preguntes de l'examen. És a dir, es poden cometre fins a 3 errors al permís B. I, disposes de 30 minuts per contestar les 30 preguntes.

En teòric específic (AM, A1/A2, C, D, E…) disposareu de 20 minuts per contestar 20 preguntes i el màxim d'errors permesos seran 2.

L'edat mínima per al permís B són 18 anys, però et pots presentar a l'examen teòric 3 mesos abans de complir els 18 anys.

No, per accedir a l'examen pràctic cal tenir aprovat el teòric.

Lexamen pràctic de conduir té una durada de 25 minuts aproximadament. A l'inici de la prova, l'examinador pot demanar a l'alumne que verifiqui els frens, oli, fars o altres elements del vehicle per comprovar si el coneix. Després, indicarà una destinació i l'alumne haurà d'arribar-hi sense rebre més instruccions (conducció autònoma). Durant el temps restant de la prova, l'alumne serà guiat per l'examinador.

A l'examen teòric us podràs presentar quan estiguis suficientment preparat i has de disposar del certificat mèdic.

Si suspens l'examen teòric, tens 6 mesos per tornar-te a presentar i no perdre la convocatòria. O, hauràs de tornar a pagar les taxes.

En cas que aproveu l'examen teòric, disposeu de 2 anys per aprovar l'examen pràctic de conduir. Si no ho aconsegueixes, t'hauràs de presentar al teòric de nou.

Entre la segona i tercera convocatòria, caldrà esperar almenys 10 dies naturals.

Entre la tercera i quarta convocatòria, o successives, el termini que caldrà esperar com a mínim per presentar-se serà de 15 dies.

Preguntes freqüents

PERMISOS

Llistat de permisos a l'autoescola

PERMÍS DE CONDUIR B

Autoritza per conduir els següents vehicles:

  • Automòbils la massa màxima autoritzada no excedeixi de 3.500 kg que estiguin dissenyats i construïts per al transport de no més de 8 passatgers a més del conductor. S'autoritza la conducció en territori nacional amb una antiguitat de l'permís superior a dos anys, d'automòbils sense remolc impulsats per combustibles alternatius destinats a el transport de mercaderies amb una massa màxima autoritzada superior a 3.500 kg però que no excedeixi els 4.250 kg, sempre que la massa que superi els 3.500 kg provingui exclusivament de l'excés de massa de sistema de propulsió que fa a sistema de propulsió d'un vehicle de les mateixes dimensions que estigui equipat amb un motor convencional de combustió interna amb encesa per guspira o per compressió, i sempre que no s'incrementi la capacitat de càrrega respecte a el mateix vehicle.
  • Conjunts de vehicles acoblats compostos per un vehicle tractor dels que autoritza a conduir el permís de la classe B i un remolc la massa màxima autoritzada superior a 750 kg, sempre que la massa màxima autoritzada del conjunt no excedeixi de 4.250 kg, sense perjudici de les disposicions que les normes d'aprovació de tipus estableixin per a aquests vehicles.
  • Tricicles i quadricicles de motor.

L'edat mínima per obtenir-lo serà de 18 anys complerts. No obstant això, fins als 21 anys complerts no autoritzarà a conduir tricicles de motor la potència màxima excedeixi de 15 kW.

Contacte

Sargantana Autoescola

CONTACTE

627010402 - 871808619

CORREU ELECTRÒNIC

[email protected]

HORARI

Dilluns a divendres
9:30 a 13:30 y 16:00 a 20:00 h.

DIRECCIÓ

C/ Llibertat, 21